Column

Heading

Column

Kleinkinderen

Onze onderneming is zowel arbeids- als kapitaalsintensief. De kosten worden naar een waanzinnig en onverantwoord niveau gebracht. Loonkosten dreigen te exploderen naar ongekende hoogte, de rentekosten zijn in no time gestegen, te gek voor woorden is de verdubbeling van de Maut-kosten in Duitsland en onze overheid verhoogt alle soorten belastingen voor het bedrijfsleven.

Je zou er toch geen nacht meer van slapen. Wij moeten met al deze lastenverzwaringen naar onze klanten, want dit moet doorberekend worden. Enorme prijsstijgingen zijn onafwendbaar en de uiteindelijke rekening komt weer bij de consument te liggen. En dit alles komt uitsluitend door de klimaatgekte. Er is geen enkel sluitend bewijs dat het slecht gesteld is met ons klimaat maar alles wordt ons letterlijk door de strot gedrukt. Hoezo democratie? En dat hen die over ons gesteld zijn ons aanpraten dat Nederland voorop moet lopen in deze stikstof/CO2 wedloop. De rekening die we hier met ons allen voor moeten betalen is ongekend hoog, onverantwoord hoog.

Mark Rutte en zijn mede-kompanen horen toch te weten dat het niet in de aard van de mens ligt om blind te gehoorzamen. En mensen willen ook niet gehersenspoeld worden en dat is precies wat er gebeurt als het gaat over klimaatdoelstellingen. De gemiddelde mens wil in vrijheid leven en wil al deze ontberingen niet. Het komt heel dicht bij wat we vroeger het communisme noemden, wat ons alleen maar ellende en armoede bracht.

22 november 2023 wordt een cruciale dag voor Nederland. Het beleid van Kaag, Jetten, Timmermans et cetera moet worden gestopt want het leidt ons regelrecht naar de afgrond. De voortekenen zijn goed want werkelijk bijna iedereen is hier klaar mee, slechts 1 procent van de Nederlanders staat nog achter het klimaatbeleid. Ga a.u.b. stemmen om te helpen deze bureaucratie te stoppen en in het belang van volgende generaties, dat onze kleinkinderen ook nog een belegde boterham op tafel mogen krijgen.