Adverteren

Twentevisie is hét zakelijke mediaplatform voor de regio Twente. Twentevisie voorziet in een informatiebehoefte bij ondernemers en managers die geïnteresseerd zijn wat er speelt in hun regio. Zowel online als in het magazine leest men inspirerende interviews, ondernemersverhalen en het zakelijke nieuws. In terugkerende rubrieken, blogs en columns krijgt de ondernemer/manager nuttige informatie, praktische tips en adviezen aangereikt door deskundigen op juridisch, fiscaal en managementgebied. In elke uitgave wordt ruim aandacht besteed aan bijzondere thema’s. Tevens vermeldt Twentevisie voor de ondernemer andere interessante informatie over diverse onderwerpen zoals innovatieve ontwikkelingen, financiën, vastgoed, personeelstransfers, advocatuur, new business enzovoorts.

Verspreiding

Het onafhankelijke economische magazine voor en door ondernemers in Twente wordt gedrukt op A4-formaat en verschijnt zes keer per jaar. De oplage bedraagt 6.000 exemplaren. Het magazine wordt op basis van controlled circulation verzonden aan ondernemers op directie- en managementniveau van bedrijven in Twente met vijf of meer werknemers.

Thema's

Twentevisie nr. 1 / januari: vitaliteit
Er is krapte op de arbeidsmarkt en voor ondernemers is het de uitdaging om in te zetten op duurzame inzetbaarheid.

Twentevisie nr. 2 / maart: duurzaamheid
Duurzaamheid, energiebesparing, verlaging van de stikstofuitstoot. Er is veel te doen om de organisatie te vergroenen.

Twentevisie nr. 3 / mei: techniek & innovatie
Twente heeft een lange traditie en historie in de maakindustrie. Vooroplopen in technologie en dus innoveren is een must om die positie te behouden.

Twentevisie nr. 4 / juli: transport, logistiek & mobiliteit
De ligging van Twente, de verschillende transportmodaliteiten; de regio heeft een sterke rol in vervoer en distributie van goederen. Twentevisie verkent de routes.

Twentevisie nr. 5 / september: finance
Met eigen geld een bedrijfspand of productiemachine financieren of externe partijen inschakelen? Het is maar een voorbeeld van een uitgave over pecunia.

Twentevisie nr. 6 / november: bouw & vastgoed
Onvoorstelbaar en onvoorspelbaar wat in de bouwsector gaande is. Twentevisie onderzoekt wat de consequenties zijn van een vastgelopen branche.

Tarieven

Download hier de tarievenkaart van 2024.

Uitgever | Van Deinse Media b.v. | Postbus 40194, 7504 RD Enschede | info@vandeinsemedia.nl | www.vandeinsemedia.nl