KroeseWevers Corporate finance

Snel en succesvol plannen financieren

KroeseWevers Corporate finance

Snel en succesvol plannen financieren

Onderbouwde financieringsaanvraag

Een huisbankier die een financieringsaanvraag afkeurt, het blijven aanleveren van cijfers om de bank alsnog te overtuigen, de zoektocht naar andere partijen in de markt die willen financieren. Het vinden van een bedrijfsfinanciering kan tijdrovend en frustrerend zijn. Zeker als je als ondernemer niet precies weet bij wie je moet aankloppen. Juist dan kunnen de adviseurs van KroeseWevers Corporate finance goed helpen. In de praktijk blijkt namelijk keer op keer dat een goed onderbouwde financieringsaanvraag de basis is voor succes.

Weten wat je waard bent

Wat zijn de plannen, hoe ziet het financiële plaatje van het bedrijf eruit, wat doet de markt? De corporate finance specialisten van KroeseWevers spreken de taal van financiers en weten precies welke vragen ze moeten beantwoorden. Ze kunnen daardoor snel inschatten of een financieringsaanvraag haalbaar is. Of, als dat nog niet het geval is, wat er voor nodig is om de aanvraag succesvol in te dienen. Met die expertise hebben ondernemers een sparringpartner aan hun zijde die ervoor zorgt dat bedrijven weten wat ze waard zijn.

Het juiste netwerk inzetten

Wil of kan de huidige huisbankier de plannen niet financieren, de specialisten van KroeseWevers kunnen actief op zoek gaan naar niet-bancaire financiers in hun netwerk. Ook hier is de kennis en ervaring van specialisten op het gebied van corporate finance waardevol. Want er zijn ontzettend veel financiers op de markt. De vraag is echter of je als onderneming van iedere financier geld wilt lenen. Een financieringsspecialist herkent direct of de voorwaarden om geld te lenen wel of niet gunstig zijn voor de toekomst.

KroeseWevers Corporate finance

René Otten: T. 057 - 274 58 21

Rene.otten@kroesewevers.nl

Rob Koops: T. 053 - 850 49 22

Rob.koops@kroesewevers.nl

www.kroesewevers.nl