Herkenbaar lekker!
Onze nieuwe kaart is er een waar we trots op zijn: vol heerlijke gerechten, herkenbaar maar bovenal lekker. Je hoeft geen culinaire durfal te zijn om hier iets te vinden waar je blij van wordt. Wat dacht je van onze fijne bites vooraf zoals beef tataki of baby champignons Dordogne. En op de kaart vind je onder andere ossobucco, zeetong, tournedos en onze befaamde ‘Cordon Bleu’. Natuurlijk op de QuaKoken manier bereid. En voor de liefhebber van vegetarisch: Ei-crème brioche met shimeji en enoki of de allerromigste risotto Parmigiano.
Catering op locatie
De beste marketing voor een onderneming of organisatie is nog altijd verwennerij. Oftewel catering. En dat hoeven niet meer zozeer extravagante feesten met dure champagnes en door de zaal vliegende trapezeartiesten in glimmende outfits te zijn. Nee, QuaKoken zoekt het eerder in bescheiden met de voetjes nuchter op de vloer. Maar in gastronomisch en culinair opzicht wel top en gezellig. Cateren is voor het team van QuaKoken een voortdurende uitdaging. Het is iedere keer weer spannend om de wensen van de opdrachtgever zo perfect mogelijk in te vullen. En dat lukt tot op de dag van vandaag prima met de jarenlange ervaring met catering, van private dining voor een select gezelschap tot feesten met 1500 gasten. Het onderscheidend vermogen van QuaKoken is niet alleen de culinaire ervaring en het zorgen voor een onvergetelijk feest. Uiteraard de catering zelf, maar ook eventuele tenten, de aankleding van een zaal of het omturnen van een bedrijfshal in een restaurant. Als ‘hoofdaannemer’ regelt QuaKoken samen met partners alles wat nodig is voor een geslaagd event, maar houdt zelf het contact met de opdrachtgever: het moet voor elkaar zijn, het eten moet goed zijn en de mensen moeten met een goede herinnering naar huis gaan.