Opinie

Nieuwe ronde, nieuwe kansen…

Opinie

Nieuwe ronde, nieuwe kansen…

Eind 2019 belde de toenmalige eigenaar mij op met de vraag of ik het blad wilde overnemen. Hij was zich aan het voorbereiden op zijn pensioen en was aan het ‘opruimen’.

Ik zou er geen miljonair van worden, zag ik al snel door de administratie bladerend, maar ik zou een eigen blad hebben… Dat wil bijkans iedere journalist wel.

Ik toog met een kleine groep mensen aan het werk. Na de eerste uitgave (maart 2020) kwam Corona. We verkochten nog wel advertenties, maar ik was erg druk om die facturen betaald te krijgen. En ik had, zo bleek later, te weinig aandacht voor de rekeningen in eigen huis. Een vriend van mij ‘doet’ mijn financiën, zowel zakelijk als privé. En hij waarschuwde in het laatste kwartaal van 2021 voor de nadere ondergang als er niets zou veranderen.

En nu wordt het blad uitgegeven door Van Deinse Media, ik kan ‘gewoon’ aan het werk blijven, met dien verstande dat ik me niet meer druk hoef te maken over de administratie, ik schrijf artikelen, maak interviews, en dat vind ik wél leuk om te doen.. Ik hoop nog voor lange tijd…. In dit nieuwe nummer veel aandacht voor ICT, voor techniek, zoals een interview met Victor-Jan Leurs over de Twente Board en IKT vertelt over de nieuwe leden-app. Maar ook met Erik ten Hag, op dit moment wellicht het beste uithangbord van Twente en veel andere verhalen en informatie. We gaan er een prachtig jaar van maken!

Ik wens u veel leesplezier.