Moore MKW Corporate Finance

Rendementsverbetering: optimaliseren van je onderneming

Moore MKW Corporate Finance

Rendementsverbetering: optimaliseren van je onderneming

Veel ondernemingen richten zich op het tevredenstellen en behouden van klanten. Daarbij staat veelal het tijdig aanbieden van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten tegen een redelijke prijs centraal. Corporate finance adviseur Niels Grolleman: “Zelfs bij winstgevendheid of als je als bedrijf in ‘rustig vaarwater’ verkeert, is het van belang om regelmatig te evalueren hoe – simpel gezegd – geld wordt verdiend. Vragen die we samen met jou als ondernemer beantwoorden zijn bijvoorbeeld: ‘Hoe kan de operationele efficiëntie worden verbeterd? Is het verdienmodel toekomstbestendig? En, zijn alle bedrijfsactiviteiten winstgevend?’ Alle verkregen input verwerken wij in een Plan-Do-Check-Act-sheet. Daarmee en met de vraag hoe we je onderneming kunnen optimaliseren, gaan we vervolgens sámen aan de slag.”

Snel, kritisch en kundig

Grolleman: “Als ervaren en stuk voor stuk betrokken specialisten hebben wij al vele kijkjes in uiteenlopende ‘keukens’ genomen. We spiegelen relevante kennis en zetten deze gericht in voor jouw onderneming. Met een rijk regionaal netwerk, ook in Twente, biedt Moore MKW Corporate Finance snelle, kritische en deskundige ondersteuning. En dat altijd op een persoonlijke manier met oprechte aandacht voor je bedrijf.”

Analyse van liquiditeit en cashflow

De corporate finance specialisten van Moore MKW bieden inzicht in essentiële stuurinformatie en begeleiden onder­nemers bij het vaststellen van relevante KPI’s. “Met een bedrijfskundige, kritische aanpak lichten wij je bedrijf door om inzicht te krijgen in cashflows. Middels een grondige analyse geven wij vervolgens gericht advies over het optimaliseren van liquiditeit en rendement, met direct bruikbare verbeterpunten. Neem vooral contact met ons op als je vrijblijvend met ons in gesprek wil. Wij helpen graag”, besluit Grolleman.

Over Moore MKW

Moore MKW heeft als accountancy- en adviesorganisatie alles in huis voor de ondernemer van nu. Met meer dan 1.000 medewerkers op 19 vestigingen in Nederland – en ons inter­nationale netwerk Moore Global – adviseren wij onder­nemers bij alle vraagstukken waar zij mee te maken krijgen. Onder het motto ‘Samen Toekomstbestendig’ willen we bijdragen aan persoonlijk geluk, zakelijk succes én onze samenleving.