Transfers

Directie / Management

Personeelstransfers

De personeelstransfers worden samen met Caroline Kamphuis van CK Search, dé specialist in het zoeken en het selecteren van managers, directeuren en commissarissen gemaakt.

Op 1 juni is Nico-Jan Hoogma gestart als de nieuwe technisch directeur van Heracles Almelo. De Oldenzaler was de afgelopen vier jaar directeur topvoetbal bij de KNVB. Van 2004 tot 2019 was hij als speler, manager en directeur al aan Heracles verbonden. Hoogma tekende een contract voor vier jaar en wordt verantwoordelijk voor het realiseren van de sportieve doelen, de sporttechnische wensen en de programmering om die doelen te faciliteren. Directielid Rob Toussaint blijft zich als directeur richten op de algemene zaken.

Het College van Bestuur heeft professor Maroeska Rovers per 1 september 2022 benoemd als wetenschappelijk directeur van het Technisch Medisch Centrum (TechMed Centrum). Haar benoeming geldt tot 1 september 2026. Maroeska Rovers is momenteel één van de twee (oprichtende) directeuren van Health Innovation Nederland en wetenschappelijk directeur van het expertisecentrum Medische Innovatie & Technologie (MITec) van het Radboudumc.

Onlangs is Leslie van Marle gestart bij Skopos. Ze is een klantgerichte adviseur die samen met de gebruikers naar de best passende business software oplossing zoekt. Zij is op haar sterkst als er structuur gevraagd wordt, zowel in het verbeterproces als in de te optimaliseren processen. CK Search wenst Leslie veel succes.

Remco Timmersmans is onlangs gestart bij Skopos. Remco is een gedreven project- en verandermanager. Samen met een team succesvol implementeren van veranderingen bij klanten is wat hem drijft. Begeleiden van ERP projecten die leiden tot de gewenste veranderingen binnen een organisatie vindt hij geweldig. CK Search wenst Remco veel succes.

Per 1 juni 2022 is Robbie Greving in dienst getreden bij Electromach in de functie van Manager Finance & Control. Robbie heeft ervaring in diverse internationale finance functies en werkte de afgelopen 15 jaar als finance manager bij Opra Turbines Group. In deze functie is Robbie verantwoordelijk voor de Finance activiteiten van R. STAHLELECTROMACH.

Per 1 juni is Peter Smits de nieuwe directeur van Campus & Facility Management Universiteit Twente. Het College van Bestuur heeft Smits benoemd als directeur van de afdeling. De nieuwe directeur heeft al diverse functies vervuld in facility management en vastgoed. Momenteel is Peter Smits directeur van de Brainport Human Campus in Helmond.

Binnenkort start Jaap Loohuis als HR manager bij Power-Packer. In zijn nieuwe functie is Jaap onderdeel van het Global HR Team, waar hij een belangrijke rol speelt in het realiseren van de ambitieuze groeidoelstellingen van Power-Packer. Door zijn ruime ervaring in de HR-wereld is deze functie Jaap op het lijf geschreven. CK Search heeft de werving en selectie vormgegeven voor Power-Packer.

Onlangs is Michiel van Laar gestart als directeur operations bij Permess International. Michiel gaat zich richten op het verder professionaliseren en inrichten van de operationele organisatie. Sinds 2000 is Michiel werkzaam in de industriesector, de afgelopen jaren heeft hij de functie van manager productie bekleed. CK Search verzorgde deze procedure voor Permess International.

Op 1 mei is Anke Tuinhout gestart als clustermanager kwaliteit, ontwikkeling en advies bij Liberein. Na een loopbaan in de ziekenhuiswereld is voor Anke nu de tijd aangebroken om de overstap naar de ouderenzorg te maken. Anke gaat zich onder andere bezighouden met het strategisch perspectief op beleid, kwaliteit en innovatie van haar cluster. CK Search heeft de werving en selectie vormgegeven voor Liberein.

Op 1 mei is Sandra de Weerd-Bredenhoff gestart als operationeel manager bij RJ Safety & Security. Sandra heeft ruime ervaring in verschillende management- en commerciële functies. Door deze ervaring is Sandra de aangewezen persoon om de operationele eindverantwoordelijkheid van drie business units van RJ Safety & Security te dragen. CK Search heeft de procedure voor het RJ Safety & Security begeleid.