Dinsdag 14 december a.s. in het voormalige Memphis-hotel

Ondernemersprogramma Memphis eenmalig terug op 'Oale groond'

Dinsdag 14 december a.s. in het voormalige Memphis-hotel

Ondernemersprogramma Memphis eenmalig terug op 'Oale groond'

Terug op het oude nest is ook Gerben Kuitert, presentator en hoofdredacteur van het eerste uur. Hij ontving in Memphis spraakmakende ondernemers als Ferry Fransen en Frans Hartman en schreef bijna in z’n eentje het hele blad vol. Hij praat op deze middag met de bedenker en ‘godfather’ van het radioprogramma en het zakenmagazine, John Landewé. Destijds was hij reclameman en nu runt hij samen met de zoon van de voormalige eigenaar van het hotel, Huub Punte, een bedrijf in herontwikkeling van bestaand vastgoed.

Jan Medendorp ontvangt Marko Matic en Erik Workel, partners van het ‘jonge’ bedrijf IAA Architecten. Jonge? Ja, want volgens deze heren bestaan ze nog maar drie jaar en dat komen ze dus even uitleggen, in de wetenschap dat ze dit mooie pand meer dan 25 jaar hebben bewoond. Ze vertrekken begin 2022 richting De Melkhal, een locatie die beter aansluit bij de nieuwe positionering van het bureau.

Gerben Kuitert doet namens Twentevisie nog een extra duit in het zakje door te praten met een man die velen kennen van al die gebouwen op de Stadscampus. Hans Wichers Schreur is ruim twintig jaar de ‘bouwpastor’ (zoals hij zichzelf noemde) geweest van Saxion Hogescholen en was ook kind aan huis in het voormalige Memphis-gebouw. Wichers Schreur heeft een uitgesproken visie op hogeschoolbouwen en wellicht mag hij het daarom nu ook in Amsterdam (“met Twentse humor”) laten zien.

Voor de opnames van dit programma, waarvan verslag wordt gedaan op 1 Twente en dat tevens als video terug te zien zal zijn op www.Twentevisie.online, nodig ik u graag uit op dinsdag 14 december om 15.45 uur aan de Tromplaan 55 in Enschede (kantoor IAA Architecten).

LET OP: Wilt u aanwezig zijn bij ons ondernemersprogramma Memphis, meld u zich hieronder dan aan of stuur een e-mail naar info@twentevisie.nl onder vermelding van uw naam, organisatie, het aantal personen en uw e-mailadres.

Helaas is er vanwege de coronamaatregelen beperkte zitruimte en is toegang alleen mogelijk met een bevestiging (vol is vol) van onze kant. Ook dient u in het bezit te zijn van een geldige QR code.