Agenda

Een geweldige avond uit

AGENDA

Een geweldige avond uit

IKT in Concert is hét event van het jaar waar overheid, onderwijs en ondernemers samenkomen voor een geweldige avond uit! Net als alle voorgaande edities kun je rekenen op een spetterend concert met mooie optredens en een heerlijk diner waarbij de koppeling met Twente dit jaar extra benadrukt wordt.

We toveren ROC van Twente de Gieterij om als Twents terras. De smaken uit de regio komen tijdens IKT in Concert letterlijk samen. Lokale horecaondernemers uit de veertien Twentse gemeenten serveren jou de lekkerste gerechten op hun eigen terras in het gebouw van De Gieterij. Bij binnenkomst krijg jij jouw culinaire routekaart zodat jij van jouw voor-/hoofd- en nagerecht kunt genieten op de terrassen van de de horecaondernemers van de betreffende regio's.  Terwijl jij jouw culinaire reis maakt, kom je diverse leden van IKT tegen. Alle reden dus om spontaan met elkaar aan tafel te gaan en samen een vorkje te prikken!

De voetjes van de vloer in industriële sferen!
Nadat we met elkaar een heerlijk hapje hebben gegeten en informeel weer nieuwe contacten hebben opgedaan, verplaatsen we ons naar de Storkfabriek en worden we verrast door een bijzonder optreden van diverse artiesten onder leiding van een fantastische band! De artiesten verklappen we later... maar bij deze een hint: Denk bijvoorbeeld aan het televisieprogramma De Beste Zangers en concerten als Vrienden van Amstel!

Goed om te weten:
Losse tickets vs. duo tickets
IKT in Concert is exclusief toegankelijk voor IKT leden. Koop je losse tickets? Dan betekent dit dat iedereen individueel zijn eigen culinaire route loopt. Koop je een duo ticket? dan zorgen we ervoor dat je samen met jouw gezelschap dezelfde route loopt en ook met elkaar aan de verschillende tafels komt te zitten.

Het lidmaatschap is een bedrijfslidmaatschap, dus ook jouw collega’s of partner is welkom! Kaarten kosten €90,- per stuk.

Reserveer een bedrijfstafel voor slechts €1000,-.
Het IKT lidmaatschap is een bedrijfslidmaatschap, dus we kunnen ons voorstellen dat jij graag met jouw collega's deze spetterende avond wilt beleven. Naast losse en duo tickets bieden we je ook de mogelijkheid om met jouw collega’s aan jullie bedrijfstafel plaats te nemen.

Dit zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor het team + extra aandacht voor jullie bedrijf! Dit kun je verwachten:

  • Tickets voor 4 personen (MT-leden / collega’s / relaties / partner)*
  • Als groep een ‘routekaart’ door Twente, zodat je gezamenlijk kunt dineren
  • Naamsvermelding in de diverse uitingen en media

* = aantal tickets kunnen worden aangevuld tot max. 12 stuks. Deze dienen via EventGoose te worden bijgeboekt (€90,- per ticket).

Meer informatie
Meer informatie over het partnerschap of heb je andere vragen? Mail naar secretariaat@ikt.nl