Directie/Management

Personeelstransfers

Directie/Management

Personeelstransfers

Mayke Ruven

Mayke Ruven wordt de nieuwe manager van de Medical School van het MST. In een wereld waarin de zorg voortdurend aan verandering onderhevig is en de arbeidsmarktproblematiek toeneemt, is het essentieel dat er ruime aandacht is voor opleiden, bijscholen, innovatie en wetenschap binnen het MST. Mayke is er trots op dat zij als verbindend bouwer in dit topklinische ziekenhuis MST daar handen en voeten aan mag geven. Voorheen was Mayke werkzaam als directeur College Mens & Gezondheid binnen het ROC. Het ROC is blij dat Mayke voor de regio behouden blijft. CK Search heeft met veel plezier deze procedure voor het MST helemaal vormgegeven.  

Anita Borgerink

Op 1 augustus is Anita Borgerink gestart als manager Human Resources bij de Ziekenhuisgroep Twente (ZGT). Met ruim 25 jaar allround HR ervaring in profit en non-profit organisaties, in loondienst en als zelfstandige, is voor Anita nu de tijd aangebroken om de overstap naar het ziekenhuis te maken. Anita gaat zich bezighouden met het strategisch HR-beleid van ZGT. CK Search wenst Anita veel succes.

Frank Janssen

Per 16 augustus 2022 is Frank Janssen gestart als lid Raad van Bestuur ZGT. Samen met voorzitter Hilde Dijstelbloem vormt hij de Raad van Bestuur. Frank volgt Wolter Odding op die in februari 2022 de overstap maakte naar Tergooi MC. Frank Janssen is een verbindend bestuurder met een sterke financiële expertise. Frank kent de zorg met name vanuit zijn rol als bestuurder bij Menzis. Naast zijn focus op zakelijke aspecten heeft hij oog voor zijn omgeving en stuurt hij op kwaliteit.

Rinske van Heiningen

Half augustus is Rinske van Heiningen gestart als Group Communications director bij Ten Cate Grass in Nijverdal. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en wil in het verlengde daarvan de communicatie verder ontwikkelen en professionaliseren. Rinske heeft ruime marketing- en communicatie-ervaring in de private en publieke sector. De laatste tien jaar werkte ze voor AkzoNobel en was ze onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de duurzaamheidsstrategie van het concern. Naast haar werk is Rinske toezichthouder bij Twente Milieu en Enschede Energie. CK Search wenst Rinske veel succes.

Martin Jansink

Op 22 augustus is Martin Jansink gestart bij Ten Cate Outdoor Fabrics in Nijverdal als Logistiek manager. Met een ruime ervaring in de logistiek en Supply Chain binnen productiebedrijven, gaat Martin het Operations team versterken om de ambitieuze doelstellingen van TCOF voor de toekomst te verwezenlijken. CK Search heeft de werving en selectie vormgegeven voor Ten Cate Outdoor Fabrics.