Johma en Johma Houmous vallen in de prijzen

Het ultieme vrijdagmiddaggevoel is onlosmakelijk verbonden met de vrijdagmiddagborrel. Gezellig samen met vrienden het weekend inluiden met een goed gevulde borrelplank en een lekker drankje. Johma introduceert vijf dips, speciaal voor bij de borrel. Alle varianten worden bereid met heerlijke groenten, kruiden, specerijen en noten. Zo proef je bijvoorbeeld pure stukjes tomaat, gebroken walnoten en gebakken uitjes, alsof je de dips zelf hebt gemaakt. Karin Bronsvoort, Marketing Director, Johma: “Om het weekend te vieren zetten mensen graag een rijk gevulde borrelplank op tafel. Het liefst zelf gemaakt, maar daar dat kost tijd. Met de nieuwe Johma Dips introduceren wij een goed gevulde en makkelijke borrelplank waar verrukkelijke smaken uit diverse werelddelen bij elkaar komen.”

Met de vijf Johma dips creëer je in een mum van tijd een gezellige borrelplank vol verschillende smaken waarmee je eindeloos kunt combineren. Johma Dips zijn verkrijgbaar in vijf varianten:

De Heavenly Houmous, op basis van kikkererwten, olie, sesampasta en knoflook is heerlijk om krokante broodstengels zoals grissini’s in te dippen. Liever iets meer pit? Dan is de Spicy Houmous met een topping van rode pepers, gebakken uitjes en walnoten een aanrader.

Een lekkere frisse dip is de Pretty Peppadew met yoghurt, komkommer en zoetzure peppadews. Even wat rauwkost snijden als crudités en dippen maar! De Chunky Salsa met verse stukjes tomaat, koriander en peterselie is met slechts 4 calorieën per portie een heerlijk verantwoorde dip voor de caloriecheckers onder de borrelaars. En tot slot: de Seriously Garlic met een uitgesproken smaak van knoflook, ui en peterselie.

Gerelateerd nieuws

Realisatie door Internetbureau Creative ICT