Hotel en Restaurant Rodenbach weer in één hand

Met ingang van 2 december a.s. komt de exploitatie van Restaurant Rodenbach in Enschede weer terug in handen van de eigenaren. Chef de cuisine John Spruit en zijn vrouw Wendy trekken zich terug als exploitant van het restaurant.

Hotel Restaurant Rodenbach is een gevestigde naam in Twente. Met name in de zakenwereld wordt de combinatie van een degelijk hotel met een uitstekend restaurant hoog gewaardeerd. Dat blijkt ook wel uit de hotelbezetting, die na de lastige crisisjaren al weer geruime tijd op niveau is. Ook het restaurant kon zich de afgelopen tijd in een groeiende belangstelling van zowel zakelijke als privé bezoekers uit de regio verheugen. Het niveau van het culinaire aanbod blijft dan ook
gehandhaafd.

Het restaurant is iedere avond open. Ook besloten gezelschappen, voor zowel zakelijke als familiebijeenkomsten, kunnen gewoon terecht. Voor de lunch en de high tea wordt gasten tot 27 maart (als de zomertijd ingaat) gevraagd tevoren te reserveren. Vanaf die datum is ook het prachtig gelegen buitenterras weer in gebruik.

De eigenaren van Hotel Restaurant Rodenbach hebben vertrouwen in de toekomst van hun onderneming. Het CBS registreert al acht kwartalen groei in de horecabranche en op grond van cijfers van Horeca Nederland mag worden verwacht dat die groei zich ook de komende tijd zal voortzetten. Rodenbach wil op die trend meegroeien door zich blijvend te concentreren op hoge
kwaliteit voor een reëel tarief.

De eigenaren, de heer en mevrouw Schoenmaker, zijn als directieleden teruggetreden en weten zich gesteund door de heer R. Kremers, die is benoemd tot directeur. De heer Kremers heeft ruime ervaring in het voorbereiden van ondernemingen op een nieuwe toekomst.

Gerelateerd nieuws

Realisatie door Internetbureau Creative ICT