Informatieavond Broodfonds Almelo 29 september a.s.

Het Broodfonds is een succes door heel Nederland. In zo’n collectief spreken zelfstandigen af om elkaar te steunen bij arbeidsongeschiktheid. Het is een sociaal vangnet voor en door ondernemers. De Broodfondsen bestaan nu veertien jaar. Met landelijk al 600 groepen waar meer dan 26.600 ondernemers aan meedoen. Twente krijgt er een Broodfonds bij, na een speciale informatieavond op 29 september a.s.  

Veel ondernemers hebben geen financieel vangnet als zij arbeidsongeschikt worden. Als oplossing ontwikkelde een groep ondernemers het Broodfonds. In een Broodfonds kennen en vertrouwen de deelnemers elkaar. Iedereen die meedoet stort maandelijks een bedrag op een eigen rekening, wordt iemand arbeidsongeschikt dan ontvangt diegene van iedereen een bedrag om van te leven. 

Hoe het werkt
Het Broodfonds is er voor alle soorten ondernemers, zowel zzp’ers als zelfstandigen met een BV of VOF. De maximaal vijftig deelnemers leggen geld in op individuele rekeningen. Zodra een van hen arbeidsongeschikt raakt, krijgt die van de anderen tijdelijk financiële steun.

BROODFONDS INFORMATIEAVOND TWENTE
De avond is voor mensen die een groep zoeken om bij aan te sluiten of zelf een Broodfonds willen starten. U krijgt uitleg en antwoord op vragen. Een kort filmpje met uitleg staat op de site www.broodfonds.nl

Tijdstip: dinsdag 29 september 2020 (19.00 uur inloop) start 19.30 uur
Locatie: ’t Coopmanshuys, Bedrijvenpark Twente 305, 7602 KL Almelo

Entree:  aanmelden vooraf via de website.

Het laatste #broodfonds nieuws staat op www.broodfonds.nltwitter.com/broodfonds en www.facebook.com/broodfonds.

Gerelateerd nieuws

Realisatie door Internetbureau Creative ICT