Bistro en Wijnbar BRUUT opgenomen in Gault&Millau gids 2020!

Op maandag 2 december aanstaande vindt de jaarlijkse presentatie van de Gault&Millau gids 2020 plaats. De onbetwistbare top van de Nederlandse gastronomie prijkt maar wat graag in deze gids die ook wel de grote concurrent van Michelin wordt genoemd. Amper een jaar na opening heeft Bistro en Wijnbar Bruut een vermelding in deze gids gekregen, een prestatie van ongekend niveau. Zoals ieder jaar vindt er een verschuiving plaats in de lijst en vallen er restaurants af en komen er nieuwe vermeldingen bij. 2 december aanstaande zullen we weten welke beoordeling Bruut is toegekend. Daar waar Michelin werkt met maximaal drie sterren zijn er bij Gault&Millau op vijf criteria punten te verdienen. Gault&Millau kijkt voor de beoordeling onder andere naar de cuisson (de garing van het vlees of vis), de smaak en presentatie, ingrediënten, het ontvangst, adviezen voor wijn, de openingsdagen en of de chef wel of niet aanwezig is. Daarnaast is ook aandacht, timing, sfeer van belang. Michelin kijkt meer naar het grote geheel. Ongeacht de beoordeling kan Bruut zich hiermee nu al rekenen tot de 25 beste restaurants in Overijssel en het enige restaurant in Enschede met een vermelding in de gids.

Drink and dine like they did in the roaring twenties!
Bruut draagt een uniek en vernieuwend concept in de regio uit: genieten van klassieke gerechten in een BRUUT jasje in onze bistro, loungen in onze sfeervolle wijnbar op de eerste verdieping. Bij BRUUT staan gastvrijheid en geweldig goed eten en drinken centraal. De Art Deco ambiance in zowel onze bistro als de wijn bar nodigt de gast uit in het Parijs van begin twintigste eeuw, in de mix met Berlijnse en onze persoonlijke gezelligheid. Je vindt Bruut aan de Noorderhagen 42 in Enschede (centrum). Voor reserveringen en meer informatie zie www.bistrobruut.nl.

Gerelateerd nieuws

Realisatie door Internetbureau Creative ICT